Lennot Rovaniemi – Helsinki: Löydä parhaat ja halvimmat lentovaihtoehdot Suomen pohjoisen ja etelän välillä

Suomen ihmemaassa, Rovaniemellä, sijaitsee joulupukin koti ja monia muita upeita nähtävyyksiä. Pohjoisen luonnon kauneus houkuttelee vuosittain tuhansia matkailijoita Rovaniemelle. Jos olet suunnittelemassa matkaa Suomen pääkaupunkiin Helsinkiin, lennot Rovaniemi – Helsinki tarjoavat nopean ja kätevän tavan matkustaa. Tässä oppaassa autamme sinua löytämään parhaat ja halvimmat lentovaihtoehdot Rovaniemen ja Helsingin välillä.

Rovaniemen lentokenttä

Rovaniemen lentokenttä (IATA: RVN) sijaitsee noin 10 kilometriä Rovaniemen keskustasta pohjoiseen. Lentokenttä on vilkas paikka, sillä erityisesti talvikuukausina turistit saapuvat tänne nauttimaan lumisista aktiviteeteista ja revontulista. Lentokentällä on hyvät palvelut, kuten ravintoloita, vuokra-autopalvelu sekä matkamuistomyymälöitä.

Finavian sivustolta voit tarkistaa saapuvat ja lähtevät lennot Rovaniemelle. Suosittelemme tarkistamaan aina ajan tasalla olevat tiedot ennen matkustamista. Voit myös ottaa yhteyttä lentoyhtiöön saadaksesi lisätietoa lentoaikatauluista.

Helsingin lentokenttä

Helsinki-Vantaan lentokenttä (IATA: HEL) on Suomen suurin ja vilkkain lentokenttä. Se sijaitsee noin 17 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Helsinki-Vantaalta on yhteydet ympäri maailmaa, joten se on ihanteellinen vaihtoasema kansainvälisille matkustajille. Lentokentällä on runsaasti palveluita, kuten ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja hotelleja, joissa voi viettää yönsä.

Finavian verkkosivuilta voit tarkistaa saapuvat ja lähtevät lennot Helsinkiin. Kannattaa huomioida, että Helsinki-Vantaalla voi olla useita terminaaleja, joten tarkista ennen matkustamista, mistä terminaalista lennät tai saaput.

Halvat lennot Rovaniemi – Helsinki

Kun etsit lennot Rovaniemi – Helsinki välille, on hyvä käyttää vertailusivustoja, kuten Kayak tai Skyscanner, jotka auttavat sinua löytämään parhaat ja halvimmat lentovaihtoehdot. Näillä sivustoilla voit vertailla eri lentoyhtiöiden hintoja ja lentoreittejä, jotta löydät juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Voit myös hyödyntää lentoyhtiöiden omia tarjouksia ja kampanjoita. Monet lentoyhtiöt tarjoavat erikoishintoja tiettyinä ajankohtina tai tietyille matkustajaryhmille. Seuraa lentoyhtiöiden verkkosivuja ja tilaa uutiskirjeitä, jotta pysyt ajan tasalla tarjouksista.

Lentojen varaaminen

Kun olet löytänyt sopivan lennon, voit varata sen suoraan lentoyhtiön verkkosivuilta tai matkatoimiston kautta. Varausta tehdessäsi kannattaa kiinnittää huomiota matkapäiviin ja -aikoihin sekä mahdollisiin matkatavararajoituksiin. Muista myös tarkistaa peruutus- ja muutosehdot, jotta tiedät mitä tehdä, jos suunnitelmat muuttuvat.

Yhteenveto

Matkustaminen Rovaniemen ja Helsingin välillä on helppoa ja vaivatonta lentämällä. Rovaniemen lentokenttä tarjoaa hyvät yhteydet Rovaniemen alueelle, kun taas Helsinki-Vantaan lentokenttä toimii tärkeänä vaihtohubina. Löydä parhaat ja halvimmat lentovaihtoehdot käyttämällä vertailusivustoja ja seuraamalla lentoyhtiöiden tarjouksia. Varmista lennon varaamisen yhteydessä, että tiedät lentopäivät, -ajat ja -ehdot.

Aurinkoa, lunta ja upeita kokemuksia odottavat sinua niin pohjoisessa Rovaniemellä kuin etelässä Helsingissä. Matkusta helposti ja vaivattomasti lentäen Rovaniemi – Helsinki välillä!

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on halvin tapa lentää Rovaniemeltä Helsinkiin?

Halvimmat lennot löydät vertailemalla eri lentoyhtiöiden hintoja ja varaamalla lippusi etukäteen.

Miten löydän saapuvat lennot Rovaniemelle?

Voit tarkistaa saapuvat lennot Rovaniemeen Finavian verkkosivuilta tai käyttämällä lentoyhtiöiden seurantasovelluksia.

Mitä lentoyhtiöitä tarjoavat suorat lennot Helsinkiin Rovaniemeltä?

Finnair, Norwegian ja SAS tarjoavat suoria lentoja Rovaniemeltä Helsinkiin.

Miten voin varata halvat lennot Helsinkiin Rovaniemeltä?

Suosittelemme vertailemaan hintoja eri lentoyhtiöiden verkkosivuilla tai käyttämään lentohakukoneita, jotka tarjoavat halpojen lentojen löytämiseen erikoistuneita palveluja.

Kuinka kauan lentomatka Rovaniemeltä Helsinkiin kestää?

Suora lento Rovaniemeltä Helsinkiin kestää yleensä noin 1 tunti ja 20 minuuttia.

Voinko nähdä Helsinki-Vantaan lentokentän saapuvat lennot verkossa?

Kyllä, voit tarkistaa Helsinki-Vantaan lentokentän saapuvat lennot Finavian verkkosivuilta.

Onko lentokentältä helppo löytää kulkuyhteyksiä Rovaniemen keskustaan?

Kyllä, lentokentältä on hyvät kulkuyhteydet Rovaniemen keskustaan. Voitte käyttää paikallisbusseja, taksipalveluja tai vuokrata auton lentokentältä.

Miten voin varmistaa lentoni Rovaniemeltä Helsinkiin?

Voit vahvistaa lentosi menemällä lentoyhtiön verkkosivuille tai ottamalla yhteyttä lentoyhtiön asiakaspalveluun.

Mitä lentoyhtiöitä lentää Rovaniemelle Helsinki-Vantaan lentokentältä?

Finnair on ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentokentältä Rovaniemelle.

Onko Helsinki-Vantaan lentokentällä ravintoloita ja kauppoja?

Kyllä, Helsinki-Vantaan lentokentällä on monia ravintoloita, kahviloita ja kauppoja, joissa voit syödä ja tehdä ostoksia ennen lentoasi.

Artiklen Lennot Rovaniemi – Helsinki: Löydä parhaat ja halvimmat lentovaihtoehdot Suomen pohjoisen ja etelän välillä har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 44 anmeldelser