Salt restaurant

Ravintola Salt

Tervetuloa Saltiin! Salt sijaitsee Porvoon vanhan kaupungin sydämessä, aivan Porvoon tuomiokirkon vieressä. Maisemat ravintolan ikkunoista ovat henkeäsalpaavan …

Menu – Ravintola Salt

Menu

Menu Salt. 52€. Muhkea tattariblini, kirjolohenmätiä, smetanaa ja punasipulia. ***. Paistettua kuhaa, maa-artisokkaa ja anjovisvinaigretteä.

SaltRestoran: Menüü

Menüü – SaltRestoran

Restaurant Salt., Porvoo. 986 tykkäystä · 2 puhuu tästä · 1 436 oli täällä. Looking for a chill place for lunch, dinner or a glass of wine?

Restaurant Salt. | Porvoo – Facebook

SALT on Kadriorgissa, kävelymatkan päässä Tallinnan keskustasta sijaitseva … the booking and so we ended up at a table in very entrance of the restaurant.

Restaurant Salt. | Porvoo – Facebook

Enemmän annoksia, enemmän makuja, enemmän hyvää fiilistä ja tunnelmaa. Salt ei ole ainoastaan lounas- tai illallispaikka. Ravintolan loungessa voi rentoutu.

Salt | Varaa pöytä | Arvostelut | TableOnline.fi

Salt | TableOnline.fi

Reserve a table at Restaurant Salt, Porvoo on Tripadvisor: See 61 unbiased reviews of Restaurant Salt, rated 3.5 of 5 on Tripadvisor and ranked #45 of 75 …

SALT on Kadriorgissa, kävelymatkan päässä Tallinnan keskustasta sijaitseva klassinen bistro-tyylinen ravintola, joka tarjoaa hyvää ruokaa ja viiniä viihtyisässä ja ilmapiirissä. Saltin valikoimissa on paljon klaissia bistorannoksia joiden valmistamisessa on käytetty mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita. Vaihtelua tuomaan ravintolassa sekoitetaan perinteisiin annoksiin sopivasti erilaisia makuja maailmalta ja raaka-aineet valitaan kulloinkin sesongin mukaan tuoreimpien raaka-aineiden saatavuuden varmistamiseksi. Ravintolassa on vain 30 asikaspaikkaa ja sen avokeittiö luo mahdollisuuden asiakkaille seurata ruoka- annosten valmistumista. Kesäisin Saltissa on mahdollisuus myös nauttia ruoka terassilla. Salt on melko uusi ravintola, mutta se on nopeasti noussut yhdeksi kaupungin suosituimmista ja tästä osoituksena se valittiin Viron kahdeksanneksi parhaaksi ravintolaksi vuonna 2013 Flavours of Estonia -organisaation toimesta. 2016 ja 2017 Nordic White Guide.

Salt Porvoo | Varaa pöytä | Arvostelut | TableOnline.fi

Salt Porvoo | TableOnline.fi

Salt on Kadriorgissa sijaitseva pieni ravintola, jossa tarjoamme progressiivista, seurallista ruokaa hieman fusion-tyyliin mukavan viihtyisässä avokeittiön …

Enemmän annoksia, enemmän makuja, enemmän hyvää fiilistä ja tunnelmaa. Salt ei ole ainoastaan lounas- tai illallispaikka. Ravintolan loungessa voi rentoutua pienen purtavan ja viinilasillisen äärellä.Saltin kasvispainotteinen menu koostuu satokauden parhaista tuotteista, ja lähi- ja pientuottajia suositaan mahdollisuuksien mukaan. Lautaselta saattaa kesällä olla herkkuja kokin anopin marjapensaasta ja syksyllä itse poimittuja suppilovahveroita. Menussa panostetaan korkealuokkaisiin raaka-aineisiin ja annoksiin.Rentous ja maanläheisyys näkyy myös Saltin sisustuksessa, josta suuri osa on toteutettu itse käsityönä.

RESTAURANT SALT, Porvoo – Menu, Prices … – TripAdvisor

RESTAURANT SALT, Porvoo – Menu, Prices, Restaurant Reviews & Reservations – Tripadvisor

Reserve a table at Restaurant Salt, Porvoo on Tripadvisor: See 61 unbiased reviews of Restaurant Salt, rated 3.5 of 5 on Tripadvisor and ranked #45 of 75 restaurants in Porvoo.

Ravintola Salt, Viro – Visit Estonia

Ravintola Salt, Viro

Salt on Kadriorgissa sijaitseva pieni ravintola, jossa tarjoamme progressiivista, seurallista ruokaa hieman fusion-tyyliin mukavan viihtyisässä avokeittiön tunnelmassa…

Honey Salt Restaurant | Parq Vancouver

Honey Salt at Parq Vancouver combines classic comfort with relaxed sophistication. Serving chef-driven, locally sourced farm to table cuisine.

Keywords: salt restaurant, restaurant salt