Service restaurants oy

Service Restaurants Oy Oulu – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät

Service Restaurants Oy Oulu on perustettu vuonna 1990. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Holding-yhtiö.

Service Restaurants Oy Oulu | Yritys- ja taloustiedot

Service Restaurants Oy Oulu | Yritys- ja taloustiedot | Kauppalehti

Service Restaurants Oy Oulu (0822757-6) on perustettu vuonna 1990 ja sen toimialana on Ravintolat. Yrityksen viime tilikautena 12/2021, Service Restaurants …

Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen Service Restaurants Oy Oulu taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu!

Service Restaurants Oy Oulu – taloustiedot – Yritystele.fi

Service Restaurants Oy Oulu – taloustiedot | m.yritystele.fi

Aputoiminimet – Service Restaurants Oy Oulu · Anna & Albert · Baarikärpänen · Bar Bank · Best Western · Captain´s Karaoke Night Club · DNC Dorian Night Club · DNC …

Täältä löytyy yrityksen: SERVICE RESTAURANTS OY OULU (Y-tunnus: 08227576) taloustiedot. Lisäksi yritykselle SERVICE RESTAURANTS OY OULU löytyy seuraavat tiedot: kotipaikka, kotipaikka, perustettu, perustettu, tila, tila, y-tunnus, y-tunnus, yritysmuoto, yritysmuoto, aputoiminimet, aputoiminimet, kieli, kieli, rekisterit, rekisterit, tiedot tarkastettu, tiedot tarkastettu, tilikaudet, tilikaudet, toiminimi, toiminimi, toimipaikka, toimipaikka, vastuuhenkilöt ja tilintarkastajat, vastuuhenkilöt ja tilintarkastajat

Service Restaurants Oy Oulu – Yleiskuva – Asiakastieto

Yrityksen Service Restaurants Oy Oulu (0822757-6) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Service Restaurants Oy Oulu – Taloustiedot – Asiakastieto

Yrityksen Service Restaurants Oy Oulu (0822757-6) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Service Restaurants Oy Oulu | Yrityksen tiedot – Ilta-Sanomat

Yritys: Service Restaurants Oy Oulu, Helsinki – Katso yhteystiedot, taloustiedot sekä uutiset maksutta Taloussanomien yritystietopalvelusta.

Service Restaurants Oy Oulu liikevaihto ja yritystiedot – Vainu.io

Service Restaurants Oy Oulu:n (Y-tunnus: 08227576) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 1,9 milj. €, liikevaihdon muutos −40,2 % ja henkilöstömäärä 16.

Service Restaurants Oy Oulu – picardIt.fi

Kuvaus. Best Western Hotel Apollo | Hotels Oulu | Hotels Finland. Best Western Hotel Apollo on Oulun keskustassa sijaitseva hotelli.

Service Restaurants Oy Oulu – Taloustiedot – Yritysraportti.fi

Taloustiedot – Service Restaurants Oy Oulu – Yritysraportti.fi

Yrityksen Service Restaurants Oy Oulu yhteystiedot, taloustiedot, palkkatiedot sekä päättäjätiedot löydät Taloustutkasta.

Service Restaurants Oy Oulu | 0822757-6 – Taloustutka

Service Restaurants Oy Oulu | 0822757-6 | Yritystiedot | Taloustutka

Yrityksen Service Restaurants Oy Oulu yhteystiedot, taloustiedot, palkkatiedot sekä päättäjätiedot löydät Taloustutkasta

Keywords: service restaurants oy